Vieren

Quint is een grote familie met een positieve werksfeer. De nadruk ligt op informaliteit, openheid, vertrouwen en gelijkheid. Daarom zijn de relaties tussen Quinters (ook met het management) vriendschappelijke en informeel. We komen graag samen om successen met elkaar te vieren. Succesvolle verhalen inspireren vaak tot nieuw succes. Bovendien laten we zo zien wat er goed gaat, leren we van zaken die anders moeten en zorgen we voor saamhorigheid en trots.

Succes vieren doe je samen

Gezamenlijke meetings

Tijdens de nieuwjaarsborrel blikken we terug op het voorgaande jaar en spreken we onze ambities uit voor de toekomst. We vieren dan ook de komst van nieuwe en gepromoveerde Quinters. Gedurende de rest van het jaar vieren we tijdens de Quintdagen, teammeets en stafuitjes individueel, team- of organisatiesucces.

Organisatiesucces – gedeeld binnen het projectteam

Successen die we realiseren met de klant vieren we voornamelijk in het projectteam. Sommige klanten organiseren bijvoorbeeld een etentje of borrel en nodigen dan ook de Quinters uit. Soms wordt vanuit de salesafdeling of door de practice lead een diner of uitje georganiseerd als er een groot project met succes is afgerond.

Sinterklaas

Partners en kinderen van Quinters zijn tijdens het Sinterklaasfeest altijd welkom. Tijdens Sinterklaas nodigen we ieder kind (tot twaalf jaar) uit om er een leuk feest te maken. In het verleden hebben we koekjes gebakken, trampoline gesprongen, circusacts geoefend, geschaatst, boerderijen bezocht, geitjes melk gegeven en gebowld. Altijd feest dus!

Aan het einde van het Sinterklaasfeest komt Sinterklaas met zijn Pieten langs (gespeeld door enthousiaste Quinters), zij delen mooie cadeaus uit met een persoonlijk verhaal.

Jaarlijkse BBQ

Ieder jaar steken we in de achtertuin van de directeur de BBQ aan. Ook hier zijn partners en kinderen welkom. We huren een groot springkussen en een goede cateraar om het gezellig te maken.

Samen vieren

Verbinding met onze omgeving vinden we belangrijk. Daarom organiseren we in de zomermaanden een BBQ met onze buren van het bedrijventerrein. Iedere organisatie verzorgt een gedeelte van de BBQ – zo leren wij elkaar ieder jaar beter kennen.

Alumni

Iedere Quinter die ooit bij ons heeft gewerkt is welkom op de borrel. Zo blijven we op de hoogte van elkaars (professionele) leven. En het komt vaak voor dat iemand na een paar jaar toch weer terug in dienst komt.

Eindfeest

Ons mooiste en grootste feest vieren we in december. Tijdens dit themafeest pakken we groots uit met theater, kunst, humor, dans en zang. Vaak op een inspirerende plek inclusief diner, overnachting en ontbijt. Het thema blijft tot het laatste moment een groot geheim. Iedereen doet mee – het is het moment waarop we al het harde werk en inzet belonen met ontspanning, lol, plezier en gezelligheid.

Nog meer vieren

Ieder team organiseert op zijn eigen manier succes. Met een goed glas wijn, een luxe broodje of een heerlijk taartje. De meeste teams gaan een paar keer per jaar met elkaar uit eten en organiseren leuke uitjes zoals een zeiltocht, paardrijden of het volgen van een kookworkshop.

Vieren van persoonlijke successen en mijlpalen

Verjaardagen, de geboorte van een kind, verhuizingen, huwelijksvoltrekkingen of het behalen van een diploma zijn belangrijke momenten. Niet alleen voor jou, maar ook voor ons. We geven op deze momenten graag een kaart, bloemetje op cadeau om daarbij stil te staan.

Verjaardag

Iedereen ontvangt op zijn verjaardag een bos bloemen. Als iemand op zijn verjaardag op kantoor is, vieren we dit met elkaar. En de jarige job trakteert!


Geboorte Kind

Als een Quinter een kindje krijgt, ontvangt hij of zij (naast bloemen en felicitaties) een rompertje met daarop het logo van Quint. Het tweede kind krijgt een speeldoekje met ons motto Dare to Challenge erop. Je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen.

Huwelijk

Bij een huwelijk krijgt het aanstaande echtpaar een fles champagne om te proosten op een liefdevol huwelijk. Plop!