01

In en om het kantoor

1. In en om het kantoor te Amstelveen

Toegang tot het pand

Ons kantoor is toegankelijk zowel vanaf de hoofdingang als de achteringang. Beide ingangen zijn voorzien van een toegangssysteem dat werkt aan de hand van een Tag. Deze persoonlijke Tag moet je voor de toegangspaal bij de hoofdingang houden en voor de ronde sensor bij de achteringang waarmee je de deur naar het kantoor opent. Mocht je in de ochtend de eerste zijn, dan is de Amstelzijde nog op slot en moet je de hoofdingang gebruiken.

Parkeren

Naast en voor ons pand beschikt Quint over 36 parkeerplekken. Deze zijn voorzien van Quint-bordjes. Zeven van deze plekken zijn voor bezoekers, zie de parkeerborden Parkeren Bezoekers. Laat de plekken voor Bezoekers vrij.


Op alle andere parkeerplekken mag niet geparkeerd worden, ook niet op de plaatsen zonder bordjes. Alternatieven bevinden zich gelukkig op korte afstand: parkeerplaatsen zijn te vinden tussen Vitra en Esprit en op het parkeerterrein bij de Kinderboerderij Elsenhoeve. Vanaf 17.00 uur kan er op het terrein van de Oude Molen worden geparkeerd.

Toegang tot het pand en beveiliging

Het KNSF-terrein maakt gebruik van twee ingangen (Voorkant Amstelzijde en Achterzijde bij Vitra), beide afgesloten met een hek. Dit heeft tot gevolg dat het pand niet 24 uur toegankelijk is. Het hek aan de voorzijde is geopend van 07:00 tot 22:00 uur en de achterzijde van 06:00 tot 18:00 uur. Het is te allen tijde mogelijk om bij beide hekken uit te rijden.

Hoe sluit je het pand af

Degene die als laatste het pand verlaat moet zeker weten dat hij de laatste is. Kijk dus eerst even goed rond of je ook werkelijk de laatste in het pand bent. Als dat het geval is kun je het alarmsysteem inschakelen. Als je de laatste bent die de deur dichttrekt is het belangrijk dat je aan de volgende zaken denkt:

 • Ramen dicht (de Velux-ramen moeten gesloten en op slot zijn)
 • Lichten uit
 • Deuren dicht

Lichten

Bij het mengpaneel in de muur bij de hoofdingang zie je verschillende kleuren blokjes, de bovenste blokjes kleuren groen, hier zie je twee knopjes met de sticker: licht aan/uit, als je deze twee knopjes indrukt gaan of alle lichten aan of alle lichten uit (gebouw 11 en gebouwen 12/13 gescheiden).

Alarmsysteem

Het pand is beveiligd met een alarmsysteem. Het is dus belangrijk dat dit systeem wordt uitgeschakeld door de eerste die het pand betreedt en wordt ingeschakeld door degene die als laatste het pand verlaat. Hiervoor heb je een code nodig, deze kun je aanvragen bij de backoffice. De handleiding bij het beveiligingssysteem spreekt voor zich.

2. Lunch

Iedere werkdag eten we tussen 12:00 en 13:00 uur samen onze lunch. Mooi weer? Dan zitten we gezellig buiten aan de picknicktafel. We dekken samen de tafel en ruimen hem met z’n allen ook weer af. Net als thuis dus. We praten over het werk, onze levens en wat ons bezighoudt. Zo leren we elkaar ook een beetje beter kennen.

De afspraken zien er als volgt uit:

 • De netto inhouding per lunch bedraagt € 2,40;
 • Vaste kantoorwerknemers krijgen de keuze of ze wel of niet op permanente basis gebruik willen maken van centrale lunchfaciliteiten;
 • Bij vaste kantoorwerknemers wordt uitgegaan van 214 lunches per jaar (full-time basis);
 • Bij niet-vaste kantoorwerknemers vindt inhouding plaats op basis van aantal genoten lunches, noteer je naam op de daglijst die in de keuken ligt;
 • Inhouding niet-vaste kantoorwerknemers vindt plaats per kwartaal. Normbedrag per lunch gelijk aan dat voor vaste kantoorwerknemers en zal worden ingehouden op je salaris.

Opgeruimd staat netjes

 • Ruim na de lunch zelf je bord, bestek en beker op door deze in de vaatwasser te plaatsen;
 • We dekken met en voor elkaar de tafel;
 • Mocht je als een van de laatsten aan het lunchen zijn, ruim met elkaar de tafel af en neem de tafel af met een doekje.

En niet vergeten

 • Je bureau netjes te houden, dus geen torenhoge stapels papier, vieze bekers, aangekoekte broodkruimels of andere etensresten.
 • Je kopjes, bekers, glazen en serviesgoed die je door de dag heen gebruikt terug naar de keuken te brengen en deze in de vaatwasser te zetten.

3. Bring Your Own Device - BYOD (telefoon en laptop)

Telefonie

Quinters die voor hun rol en functie mobiel bereikbaar moeten zijn, ontvangen een simkaart en een telefoonabonnement. De Quinter zorgt zelf voor een toestel en ontvangt daarvoor in 2019 een ‘Bring Your Own Device-vergoeding telefoon’ van € 20 euro netto per maand.

Laptop

Quint kent een BYOD-mogelijkheid op het gebied van laptops, de keuze is bij indiensttreding aan de werknemer. De switch van BYOD naar een Quint-laptop kan te allen tijde gemaakt worden, de switch van Quint-laptop naar BYOD kan pas als de Quint-laptop einde levensduur is, momenteel na 3,5 jaar, of total loss na defect. Verzoek tot switchen kan onder vermelding van Dell service tag gericht worden aan de IT-beheerder.

Keuze van een Quint-laptop betekent dat het standaardmodel geleverd wordt, je hebt de keuze uit een klein (14”) of een groot (15,6”) beeldscherm. Technisch zijn de apparaten gelijk aan elkaar.

De specificaties van de laptop:

14” Dell Lattude 5480 (pn: y7xr4) | I5-7300U Processor | 8Gb Werkgheugen | 256GB SSD Hardeschijf | 1,6 kg


15” Dell Latitude 5480 (pn: vh3m1) I5-7300U Processor | 8Gb Werkgheugen | 256GB SSD Hardeschijf | 1,9 kg

Keuze voor BYOD betekent dat je zelf voor een laptop zorgt. Toegestaan zijn apparaten die draaien onder de meest recente versie van MacOS of onder Windows 10 Pro (dit i.v.m. de verplichte bitlocker die we installeren). De BYOD-gebruiker ontvangt een vergoeding van € 31,50 netto per maand.

 • BYOD-gebruiker krijgt geen support op apparaat of OS.
 • bij BYOD zijn accessoires (voeding, muis, extern keyboard) voor rekening werknemer
 • bij BYOD dient de werknemer zelf voor vervangend apparaat te zorgen
 • security policy geldt onverkort voor zowel Quint-laptops, als BYOD-apparaten

Hier vind je de bijlage van onze Global Policy on mobile devices version 2018 waar precies in staat welke applicaties er op de devices dienen te staan en waar je bij het gebruik van devices aan moet voldoen.

Hier vind je onze User Agreement, voor gebruik van de Quint-laptop.


De office software is voor iedere quinter te downloaden via deze link:

https://sites.google.com/quintgroup.com/home/global-functions/it

4. Thuiswerken

Thuiswerken is vrijwel nooit een probleem, thuiswerken is oké zolang je laat weten waar je bent en of je bereikbaar bent. Voor sommige functies is thuiswerken geen optie, zoalsvoor sommige staff functies. Voor alle overige functies is er geen goedkeuringsproces nodig of een ander protocol behalve die van delen van je ‘whereabouts’. Zorg er wel voor dat je thuiswerkplek een veilige werkplek/omgeving is om te werken. Let daarbij op voldoende licht en een ergonomische stoel/kruk en bureau.

Salaris & beloning

}