Bedanken

Elkaar bedanken, inspireert anderen om hetzelfde te doen. We nemen daarom de tijd om onze waardering voor elkaar uit te spreken. Na een fijne samenwerking bijvoorbeeld, of gewoon bij het koffiezetapparaat of via Impraise. Tijdens het eindejaarsfeest, de nieuwjaarsborrel en de uitreiking van een incentive is het uitspreken van dankbaarheid een belangrijk moment.


Bedanken is bovendien een vast onderdeel van het Q-proces, de projectevaluatie, het beoordelingsgesprek, de salarisbrieven, de business-update en de teammeets.

Bedanken met incentives

Bedanken kan op allerlei manieren. Quint heeft een speciale incentive-regeling zodat Quinters elkaar kunnen bedanken voor bijzondere gelegenheden. Bij de HR-afdeling kunnen Quinters diner-, VVV-, of cultuurbonnen van 70 euro bestellen met een speciale boodschap. De incentives worden tijdens de teammeet uitgedeeld. In 2018 hebben we dit meer dan dertig keer gedaan.

Jubilea – voor het bereiken van een mijlpaal
Jubilea zijn belangrijke mijlpalen. Na tien, vijftien en twintig jaar dienstverband krijgt iedere Quinter naast champagne en bloemen een diner aangeboden met zijn of haar partner en vijf andere Quinters. Dat is het ideale moment om stil te staan bij de belangrijke bijdrage van de desbetreffende Quinter en wat hem of haar zo bijzonder maakt.